Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino je organicky vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací čerstvých žlutých bio jablek metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.
Detailní popis produktu
Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino je organicky vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací čerstvých žlutých bio jablek metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.
Párování
Výborná náhrada piva, perfektní jako aperitiv, ale i na celý večer, během jídla se hodí k prvním chodům a dezertům.
Servírování
Servírujte chlazené na 6 až 8° C.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cider |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.7 kg |
| EAN: | 8017938009137 |
| Objem: | 0,5 l |
| Obsah alkoholu: | 5 % |
| Teplota podávání: | 6 - 8°C |
| Uzávěr: | Zátka korunková - pivní |
| Země původu: | Itálie |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář




