Delikátní vůně a rafinované chutě, které vycházejí z dokonalé symbiózy mezi mírným mikroklimatem se silným teplotním rozsahem a starobylou půdou bohatou na vápenec a jíl, pocházející z pozvednutí mořského dna. Hrozny Glera pro výrobu tohoto prosecca pocházejí z oblasti Valdobbiadene.
Detailní popis produktu
Delikátní vůně a rafinované chutě, které vycházejí z dokonalé symbiózy mezi mírným mikroklimatem se silným teplotním rozsahem a starobylou půdou bohatou na vápenec a jíl, pocházející z pozvednutí mořského dna. Hrozny Glera pro výrobu tohoto prosecca pocházejí z oblasti Valdobbiadene.
Barva: Brilantní slámově žlutá s živým perlením.
Buket: Příjemně ovocný v nádechu Zlatého jablka a hrušek, má výrazně květinové a citrusové nuance.
Chuť: Slavnostní a živá, zároveň pikantní a lehce minerální. Živá kyselinka vesele podporuje typickou strukturu Prosecca.
Párování
Ideální jako aperitiv, perfektní k polévkám z luštěnin a mořských plodů, jemně kořeněným těstovinám, čerstvým sýrům a rybímu carpacciu.
Servírování
Servírujte při 4 - 6° C.
Sklep
Sutto, Batíso, Valdobbiadene (TV) Itálie.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Prosecco | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg | 
| EAN: | 8034034490096 | 
| Barva vína: | Bílé | 
| Objem: | 0,75 l | 
| Obsah alkoholu: | 11 % | 
| Obsah cukru: | Extra Dry | 
| Odrůda: | Glera | 
| Přívlastek: | DOC | 
| Teplota podávání: | 4 - 6°C | 
| Typ: | Perlivé / Šumivé | 
| Uzávěr: | Korek | 
| Vivino: | https://www.vivino.com/FR/en/batiso-contemporaneo-prosecco-extra-dry/w/11139651 | 
| Zbytkový cukr: | 14 g/l | 
| Země původu: | Itálie | 
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 




 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    