SUTTO Prosecco DOC Extra Dry má světle slámově žlutou barvu s krémovou pěnou a živou perzistencí. Ve vůni můžeme objevit lehké tóny broskví, hrušek a citrusů, doprovázené svěží vůní divokých květin a vistárie.
Detailní popis produktu
SUTTO Prosecco DOC Extra Dry má světle slámově žlutou barvu s krémovou pěnou a živou perzistencí. Ve vůni můžeme objevit lehké tóny broskví, hrušek a citrusů, doprovázené svěží vůní divokých květin a vistárie. Chuť je svěží a harmonická. Na patře je minerální a svěží s elegantním závěrem.
Zrání: Primární fermentace probíhá při nízké teplotě, aby se zachovaly čerstvé ovocné příchutě, které jsou typické pro odrůdu Glera. Sekundární kvašení probíhá metodou Charmat (minimálně 30 dní).
Sklizeň: Ruční sklizeň v polovině září.
Typ půdy: Kamenité, hlínité a písčité fluvio-glaciálního původu s vysokým zastoupením vápence.
Tréninkový systém: Guyot, ostruhový kordon
Počet hlav/hektar: 4000
Stáří vinic: průměrně 15 let
Párování
Ideální jako aperitiv, k předkrmům, k lehkým jídlům jako jsou zeleninová rizota a čerstvé těstoviny.
Servírování
Servírujte při 6 - 8° C.
Sklep
Sutto, Valdobbiadene (TV) Itálie.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Prosecco | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg | 
| EAN: | 8034034491277 | 
| Barva vína: | Bílé | 
| Objem: | 0,75 l | 
| Obsah alkoholu: | 11 % | 
| Obsah cukru: | Extra Dry | 
| Odrůda: | Glera | 
| Přívlastek: | DOC | 
| Teplota podávání: | 6 - 8°C | 
| Typ: | Perlivé / Šumivé | 
| Uzávěr: | Korek | 
| Vinařská oblast: | Treviso | 
| Zbytkový cukr: | 14 g/l | 
| Země původu: | Itálie | 
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 




 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    